Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw

Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!
Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!Valerius De Saedeleer - Het kleine Dorp in de Sneeuw kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Valerius De Saedeleer (1867-1941)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen54 x 59 cm (h x b)
Incl. lijst73 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageÉpreuve d’artist
De Vlaamse kunstenaar Valerius De Saedeleer (Aalst, 1867 – Leupeghem, 1941) kennen we allemaal van de landschapschilderijen die hij in een half impressionistische, half symbolistische stijl schilderde. Hij was ook een van de tenoren van de Latemse School. Maar De Saedeleer is bij het grote publiek ook bekend door zijn talrijke etsen van landschappen. Deze etsen werden gedrukt in het atelier van Roger Hebbelinck (Brussel, 1912).

Linksonder handgesigneerd met "R. Hebbelinck" en rechtsonder voorzien van een handtekeningsstempel van De Saedeleer. Onder deze stempel is dit werk in potlood geïdentificeerd als épreuve d'artiste.
Linksboven vinden we nog de vermelding van de Brusselse drukker-uitgever Dietrich & Cie.
Conditie
ConditieGoed
Geen bemerkingen op de ets zelf, noch op de inlijsting.
De houten kader is licht beschadigd aan de bovenzijde (zie foto), maar nauwelijks waarneembaar. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Denderwindeke, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen België € 11,99
Naar Nederland € 20,99
Naar Duitsland € 20,99
Europese Unie € 24,99

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .