Jan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot - Vendu

AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!
AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!AcheterJan van Eyk - Portret Moeder met Kind 3 - Olieverf op doek - Groot? Enchérissez de 175!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jan van Eyk (1927-1988)
Type d'œuvre d'art Peintures
Période 1945 à 1999
Technique Peinture à l'huile
Support Toile
Encadré Encadré
Dimensions 150 x 120 cm (h x l)
incl. cadre 152.5 x 122.5 cm (h x l)
Signé Signé à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Groot werk van Helmondse schilder Jan van Eyk. Het werk van de kunstenaar is in verschillende openbare collecties opgenomen, onder andere bij het van Abbe Museum, Eindhoven en museum Helmond.Dit werk heeft een sticker op de achterzijde van de retrospectieve tentoonstelling 'Verinnerlijkte gevoelsbeelden', welke in 1996 werd gehouden in Museum Kempenland te Eindhoven. Daarbij is in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam een volwaardige catalogus uitgegeven.

Wegens het formaat van het werk dient dit werk te worden opgehaald op onze locatie in Eersel. Verzending is alleen mogelijk in overleg.
(vk362200)
État
ÉtatRaisonnable
Het werk heeft op een onbekend tijdstip waterschade opgelopen. Een vermoedelijk kleine hoeveelheid water heeft zich aan de bovenzijde van de lijst geaccumuleerd, tot zij op een gegeven moment overliep en via de voorzijde van het schilderij de onderste lat van de lijst bereikte. De schade die hierbij is ontstaan is beperkt gebleven tot een niet onmiddellijk zichtbare verkleuring van de verf en een lichte aantasting van de vernislaag. Deze beschadiging valt niet direct op wanneer het werk onder reguliere omstandigheden wordt bekeken en laat zich waarschijnlijk uitstekend restaureren. Behalve deze opmerking is het werk in goed staat.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Eersel, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .

Jan van Eyk (1927-1988) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  verborgenkunst
Membre depuis 2017
764 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
122.5 cm
152.5 cm
120 cm
150 cm