Willy van Schoonhoven van Beurden - Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in

Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in  kaufen? Bieten Sie von 120!
Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in  kaufen? Bieten Sie von 120!Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in  kaufen? Bieten Sie von 120!Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in  kaufen? Bieten Sie von 120!Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in  kaufen? Bieten Sie von 120!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963)
Art des Kunstwerks Malerei
Zeitraum 1900 bis 1944
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

In prima staat verkerend olieverfschilderij van Willy van Schoonhoven van Beurden.

Olieverf op doek: 24 bij 16 cm.
Afmeting inclusief lijst: 32 bij 24 cm.
Gevat in witte bijpassende lijst.

Alexander Franciscus Willem Emile van Schoonhoven van Beurden werd geboren 28 oktober 1883 geboren in Roermond. Hij was leerling van Robert Graafland en verhuisde in 1905 van Limburg naar Amsterdam om aan de Rijksnormaalschool te worden opgeleid tot tekenleraar. Zijn leraren in de hoofdstad waren Emanuel van Beever en Jan Toorop. Hij schilderde en tekende in impressionistische en luministische trant landschappen, bloemen, figuren (boerentypen) en stadsgezichten. Hij was ook graficus (etsen en houtsneden). Tot zijn pensionering in 1947 was hij leraar tekenen en kunstgeschiedenis aan het Amsterdams Lyceum. In de hoofdstad was hij lid van St. Lucas en De Onafhankelijken. Hij overleed 13 juli 1963 in Zuidlaren.

Verkoopprijs is inclusief verzemkosten binnenland.

 

Sendung
SendenAufgrund seiner Größe oder Zerbrechlichkeit ist es nicht möglich, diesen Artikel per Post zu versenden

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information .