Willy van Schoonhoven van Beurden - Willy van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in

AcheterWilly van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in ? Enchérissez de 120!
AcheterWilly van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in ? Enchérissez de 120!AcheterWilly van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in ? Enchérissez de 120!AcheterWilly van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in ? Enchérissez de 120!AcheterWilly van Schoonhoven van Beurden - olieverf op board -Bloementuin met bomen in ? Enchérissez de 120!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Willy van Schoonhoven van Beurden (1883-1963)
Type d'œuvre d'art Peintures
Période 1900 à 1944
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

In prima staat verkerend olieverfschilderij van Willy van Schoonhoven van Beurden.

Olieverf op doek: 24 bij 16 cm.
Afmeting inclusief lijst: 32 bij 24 cm.
Gevat in witte bijpassende lijst.

Alexander Franciscus Willem Emile van Schoonhoven van Beurden werd geboren 28 oktober 1883 geboren in Roermond. Hij was leerling van Robert Graafland en verhuisde in 1905 van Limburg naar Amsterdam om aan de Rijksnormaalschool te worden opgeleid tot tekenleraar. Zijn leraren in de hoofdstad waren Emanuel van Beever en Jan Toorop. Hij schilderde en tekende in impressionistische en luministische trant landschappen, bloemen, figuren (boerentypen) en stadsgezichten. Hij was ook graficus (etsen en houtsneden). Tot zijn pensionering in 1947 was hij leraar tekenen en kunstgeschiedenis aan het Amsterdams Lyceum. In de hoofdstad was hij lid van St. Lucas en De Onafhankelijken. Hij overleed 13 juli 1963 in Zuidlaren.

Verkoopprijs is inclusief verzemkosten binnenland.

 

Expédition
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .