Claus Costa - Maria Callas - Vendu

AcheterClaus Costa - Maria Callas? Enchérissez de 400!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterClaus Costa - Maria Callas? Enchérissez de 400!
AcheterClaus Costa - Maria Callas? Enchérissez de 400!AcheterClaus Costa - Maria Callas? Enchérissez de 400!AcheterClaus Costa - Maria Callas? Enchérissez de 400!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Claus Costa (1971)
Type d'œuvre d'art Peintures
Année 2013
Technique Acrylique
Support Toile
Style Moderne
Sujet Portrait
Encadré Sur châssis
Dimensions 120 x 120 cm (h x l)
Signé Signé à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Originele Claus Costa met afbeelding van Maria Callas. Maria Callas was een van de beroemdste operazangeressen van na de Tweede Wereldoorlog.

Prachtig schilderij in originele staat! Afmetingen 120 x 120 centimeter.
De galary prijs is ongeveer €1920,-.

Claus Costa is een man van zijn tijd. Zo is hij verbonden met de media en vertaalt hij wat hij ziet naar een aangename ervaring voor de kijker. Claus Costa heeft de macht en gevoeligheid om met vele elementen een leeg schilderdoek te bewerken met de delicate en expressieve kanten van zijn eigen intense emoties. De resultaten zijn altijd contemporain en hebben de kracht om zeer direct met ons te communiceren. De kunstenaar houdt ervan om verschillende materialen te verwerken en die uiteindelijk te beschilderen tot één geheel.

In de werken van Claus Costa wordt kleurrijke pop-art uit de jaren ’50 weer tot leven gewekt, maar dan met zijn personal touch. Costa’s geest is een achtbaan van ideeën en invloeden. Met felle kleuren zet hij krachtige en vaak tot cliché verworden iconen uit de geschiedenis neer, zoals deze prachtige opera zangeres Maria Callas.

Costa heeft wereldwijd veel succes. Zijn werken worden verkocht worden in galerieën van New York tot aan Berlijn.

Deze Claus Costa heeft altijd in een rookvrije woonruimte gehangen. Zoals je van Claus Costa kunt verwachten zijn de kleuren in het echt nog veel sprekender en fraaier dan op deze foto’s. Kom dus graag langs om te kijken!
État
ÉtatÉtat neuf
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .

Claus Costa (1971) 

brésilien brésilien Tous les lots de cet artiste (4)

Mis en vente par  marlies_martin
Membre depuis 2019
1 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
120 cm
120 cm