Claus Costa - Maria Callas - Verkocht

Claus Costa - Maria Callas kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Claus Costa - Maria Callas kopen? Bied vanaf 400!
Claus Costa - Maria Callas kopen? Bied vanaf 400!Claus Costa - Maria Callas kopen? Bied vanaf 400!Claus Costa - Maria Callas kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Claus Costa (1971)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2013
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Portret
Ingelijst Op Spieraam
Afmetingen 120 x 120 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Originele Claus Costa met afbeelding van Maria Callas. Maria Callas was een van de beroemdste operazangeressen van na de Tweede Wereldoorlog.

Prachtig schilderij in originele staat! Afmetingen 120 x 120 centimeter.
De galary prijs is ongeveer €1920,-.

Claus Costa is een man van zijn tijd. Zo is hij verbonden met de media en vertaalt hij wat hij ziet naar een aangename ervaring voor de kijker. Claus Costa heeft de macht en gevoeligheid om met vele elementen een leeg schilderdoek te bewerken met de delicate en expressieve kanten van zijn eigen intense emoties. De resultaten zijn altijd contemporain en hebben de kracht om zeer direct met ons te communiceren. De kunstenaar houdt ervan om verschillende materialen te verwerken en die uiteindelijk te beschilderen tot één geheel.

In de werken van Claus Costa wordt kleurrijke pop-art uit de jaren ’50 weer tot leven gewekt, maar dan met zijn personal touch. Costa’s geest is een achtbaan van ideeën en invloeden. Met felle kleuren zet hij krachtige en vaak tot cliché verworden iconen uit de geschiedenis neer, zoals deze prachtige opera zangeres Maria Callas.

Costa heeft wereldwijd veel succes. Zijn werken worden verkocht worden in galerieën van New York tot aan Berlijn.

Deze Claus Costa heeft altijd in een rookvrije woonruimte gehangen. Zoals je van Claus Costa kunt verwachten zijn de kleuren in het echt nog veel sprekender en fraaier dan op deze foto’s. Kom dus graag langs om te kijken!
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Claus Costa (1971) 

Braziliaans Braziliaans Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  marlies_martin
Lid sinds 2019
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
120 cm
120 cm