Lizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix) - Vendu

AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!
AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!AcheterLizan van Dijk - Lizan van Dijk, 2013, Dichtbij van een afstand. (Beatrix)? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Lizan van Dijk
Type d'œuvre d'art Peintures
Période 1945 à 1999
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Lizan van Dijk studeerde aan de Gerrit Rietveldacademie te Amsterdam, exposeerde op veel plaatsen en geeft schilderlessen en workshops. Ze werkt wisselend vanuit haar atelier in Haarlem en haar atelier in Zuid-Frankrijk. 
Website www.lizanvandijk.nl

Lizan van Dijk zegt over haar schilderijen: 
"Iets in de buitenwereld intrigeert mij en door deze impressie uit te werken, wordt zij blijvend deel van mijn binnenwereld. Dit zichtbaar maken op het doek van mijn binnenwereld gebeurt in fases. Laag na laag bouw ik aan de uiteindelijke vorm. Ik gebruik daarvoor die technieken en materialen die daartoe geëigend zijn. Mijn grotendeels abstracte werken bestaan uit uiteenlopende materialen, maar de dragende factor is de acrylverf. 
Tijdens het werken komt er een stroom van associaties op gang. Deze stroom brengt mij dichterbij datgene wat het doek van mij wil. Het is een constant zoeken naar evenwicht tussen de verf en de andere materialen. De spanning die dit opwekt vindt zijn weerslag op het doek. 
Mijn doeken kunnen een harde constrsterende sfeer uitstralen. Mijn meer diffuse werken kunnen bij de toeschouwer een behoefte oproepen om te weten wat er achter dat diffuse licht schuilt. 
Deze werken zijn beiden een aspect van mijn wezen. Zij zijn wat groot uitgevallen visitekaartjes. Zij staan garant voor een wezenlijke ontmoeting." 

Het werk is 90 x 90 . Door de afmetingen geniet ophalen in IJmuiden of Bodegraven de voorkeur. Verzenden kan in overleg.

Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Ijmuiden, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .