Allen Jones - Zonder titel, gesigneerd

Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!
Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!Allen Jones - Ohne Titel, signiert kopen? Bied vanaf 370!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Allen Jones (1937)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1983
Techniek Offset
Drager Papier
Stijl Realistisch
Onderwerp Figuren
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 88 x 63 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Allen Jones, geboren op 1 september 1937 in Southampton, is een Britse popartkunstenaar. In zijn werken gaat hij in op seksuele voorkeuren zoals seksueel fetisjisme en BDSM. Allen Jones is een van de meest invloedrijke Britse popartkunstenaars en een van de belangrijkste kunstenaars van onze tijd. Talrijke tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Er wordt een zeer mooie offset aangeboden van de Galerie Kammer, Hamburg 1983. Op deze offset ontbreekt het label voor de galerijkamer, waardoor deze zeer zeldzaam is. Afmeting: 88x63cm Conditie: zeer goed, zie originele foto's Het werk is op 15 juni 2012 met de hand gesigneerd door de kunstenaar tijdens een tentoonstelling in de Kunsthalle Tübingen, buiten het motief rechtsonder.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Duitsland € 15,00
Europese Unie € 22,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .