Anton Martineau - Vrouw

Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!
Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!Anton Martineau - Vrouw kopen? Bied vanaf 500!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Martineau (1926-2017)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2004
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Abstract
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 80 x 55 cm (h x b)
Incl. lijst 85 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Het schilderij van Anton Martineau toont een expressieve en levendige voorstelling van een vrouw. Met afmetingen van 85 cm hoog en 60 cm breed, vangt het werk de essentie van de vrouwelijke vorm in een dynamische compositie. Martineau's kenmerkende gebruik van krachtige lijnen en rijke kleuren geeft de vrouw een bijna bewegende aanwezigheid op het doek. De achtergrond is abstract en contrasteert met de gedetailleerde weergave van de vrouw, wat haar aanwezigheid verder benadrukt. Het schilderij straalt energie en emotie uit, typerend voor Martineau's stijl, en nodigt de toeschouwer uit om zich te verdiepen in de complexe lagen van zijn kunst.
Verder bijgeleverd 2 boeken door Martineau. Als tijd niet bestaat is gesigneerd en in beperkte genummerde oplage gedrukt. Ook inclusief 3 originele posters en 40 kaarten van tentoonstellingen van Martineau.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .