Boudewijn Buch - Een decembervertelling - Verkocht

Boudewijn Buch - Een decembervertelling kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Literatuur

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Boudewijn Buch - Een decembervertelling kopen? Bied vanaf 40!
Boudewijn Buch - Een decembervertelling kopen? Bied vanaf 40!Boudewijn Buch - Een decembervertelling kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Boudewijn Buch (1948-2002)
Type kunstwerk Literatuur
Jaartal 1985
Techniek Softcover
Afmetingen 23 x 16 cm (h x b)
Pagina's 18
Boudewijn Büch

Een Decembervertelling
Ingenaaid met cahiersteek
22,5 x 16,3 cm
17 pagina's
oplage 100 genummerde exemplaren
Dit is een uitgave van Uitgeverij Salix Alba te Utrecht en werd met de hand gezet uit de Times en gedrukt op Ingres Fabriano in een oplage van 100 genummerde exemplaren, I t/m XX waren bestemd voor de auteur.
Dit is nummer 92
1985

Boudewijn Maria Ignatius Büch (1948– 2002) was een Nederlandse dichter, schrijver, bibliofiel, verzamelaar en televisiepresentator. Hij schreef zijn achternaam met een umlaut, maar dat was een bedenksel van zijn vader dat van diens kinderen alleen door Boudewijn werd overgenomen.
Als schrijver werd Büch vooral bekend door De kleine blonde dood (1985). Sinds 1985 zijn er van het boek meer dan dertig drukken verschenen. De roman werd in 1993 verfilmd door Jean van de Velde. Als televisiepresentator maakte hij diverse programma's over literatuur, en reisprogramma's onder de titel De wereld van Boudewijn Büch. Als mediapersoonlijkheid werd Büch een bekende en enthousiaste, zij het niet onomstreden, cultuurpopularisator.
Hij creëerde verzonnen varianten van zijn leven, zoals over zijn afkomst, opleidingen, werk en een verzonnen zoon, niet alleen in zijn romans maar ook met liegen in interviews en tegenover vrienden. Sommige vrienden beseften dat, maar confronteerden hem er niet mee (ook omdat hij bij tegenspraak langdurige plezierige contacten soms abrupt afbrak), ze namen het voor lief.







Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vianen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Boudewijn Buch (1948-2002) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Hans195167
Lid sinds 2019
36 verkochte items
Alle items van deze verkoper (26)
16 cm
23 cm