Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra

Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!
Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!Corneille - Terragrafie op canvas Vliegende vis ingelijst - Cobra kopen? Bied vanaf 2350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2004
Techniek Terragravure
Drager Textiel
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 80 x 59 cm (h x b)
Incl. lijst 88 x 67 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Grote terragrafie op ingelijst doek van de schilder Guillaume Corneille, een van de oprichters van de Cobra-groep met Asger Jorn, Karel Appel, Constant, Dotremont en later Alechinsky en Jacques Doucet.

Gesigneerd en gedateerd in inkt door de kunstenaar
Genummerd 41/120

Uitgegeven met een certificaat van echtheid 
2004 naar een werk uit 1950

Afmetingen met lijst : 88 x 67 cm
Beeldformaat : 80 x 59 cm

Terragrafie en lijst in perfecte staat


Veilige verzending met UPS

Terragrafie

Deze techniek werd ontwikkeld in Israël. Ze is afgeleid van de zeefdruktechniek en wordt gekenmerkt door het gebruik van zand vermengd met pigmenten als basiselement. Het zand komt uit verschillende woestijnen, afhankelijk van de gewenste textuur en kleur. In het beginstadium wordt het papier of canvas bedekt met een laag siliconen en olie om het zand droog te houden. Het gewenste ontwerp wordt vervolgens gezeefdrukt op dit voorbereide oppervlak. Deze druktechniek produceert heldere, kleurrijke werken in reliëf. 

Herkomst Atelier Corneille
Geleverd met een certificaat van echtheid.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bruxelles, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen België € 11,50
Naar Nederland € 15,50
Naar Duitsland € 15,50
Europese Unie € 21,50
Wereldwijd € 50,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .