Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder

Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!
Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!Dick Karman - Planeet van Tangy - surrealistisch schilderij van Zaanse Schilder kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dick Karman (1948)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2004
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Surrealistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 50 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst 51 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Planeet van Tangy , door Zaanse schilder Dick Karman.

Dick Kar­man, geboren 7 novem­ber 1948, is geboren en geto­gen in Zaan­dam. Hij woonde op het Mr. Cor­nelispad en ging op school op de Rem­brandtschool en de Speel­man­school.
Als kind bleek al snel dat hij aardig kon teke­nen en op de I.V.O.-school bij de teken­lessen van Han Kon­ing leerde hij werken met Oost-​Indische inkt en gewassen pen. 
Hoewel het magisch real­isme de voor­naam­ste uit­ingsvorm bleef, heeft Kar­man ook land­schap­pen geschilderd, heeft hij met tem­pera gew­erkt die het werk een klassiek aanzien geeft. De aantrekkingskracht van het Magisch Real­isme is dat het ruimte geeft aan de fan­tasie. Als je naar de opper­vlakte van de pla­neet Mars kijkt zie je vor­men die je aan het denken zetten. Een rots zou een piramide kun­nen zijn. Zo denkt hij ook, dat de dagelijkse realiteit maar een onderdeel is van een veel grotere werke­lijkheid: soms kun je daar glimpen van opvan­gen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zaandam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 39,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Dick Karman (1948) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  DiveJedi
Lid sinds 2015
20 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
61 cm
51 cm
60 cm
50 cm