Ed van der Kooy - Man met bril - Verkocht

Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!
Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!Ed van der Kooy - Man met bril kopen? Bied vanaf 5!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ed van der Kooy (1956)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1985
Techniek Ets
Drager Geschept Papier
Stijl Realistisch
Onderwerp Portret
Ingelijst Glasschade
Afmetingen 44.5 x 43 cm (h x b)
Glasschade 61.4 x 61.4 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Een kleuren ets waarbij de verschillende kleuren (rood, geel, blauw en zwart) apart van elkaar, laag voor laag zijn geëtst.
Mooi gemaakte 4 kleuren ets, op geschept papier. Deze 4 kleuren techniek wordt niet heel vaak toegepast. Meestal zijn etsen in 1 kleur vervaardigd. De lijst is van aluminium met glas. Het glas van de lijst heeft schade. De ets kan eventueel zonder lijst worden verkocht. Het werk is bij de kunstenaar gekocht.
Conditie
ConditieZeer Goed
De lijst heeft een barst van ongeveer 10 cm links in de hoek (zie foto). Het kunstwerk is verder onbeschadigd en nog prachtig van kleur.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Ijsselstein, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ed van der Kooy (1956) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  MoniquevZeijl
Lid sinds 2020
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
61.4 cm
61.4 cm
43 cm
44.5 cm