George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht - Verkocht

George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!
George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!George Jan Dispo - olieverf op doek - stadsgezicht kopen? Bied vanaf 145!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • George Jan Dispo (1922-1973)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Realistisch
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 40 x 30 cm (h x b)
Incl. lijst 53 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Een prachtig stadsgezicht (kerk) van de Nederlandse kunstschilder George Jan Dispo (1922-1973).  Met lijst. Gesigneerd rechts onder. Met echtheidscertificaat.
Info:George Jan Dispo werd op 14 juli 1922 in Den Haag geboren. Was een leerling van zijn vader J.L. Dispo en bezocht de Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Hij overleed in Voorburg op 21 september 1973. Zijn onderwerpen en werkwijze is vaak gelijk aan dat van zijn vader,  met het verschil dat hij meer pastelkleuren gebruikt.  Zijn onderwerp is meestal het stadsgezicht,  voornamelijk Amsterdam of Delft,  soms ook andere steden.
Herkomst:Collectie Kunsthandel Martins anno 2018(Nederland)
Conditie
ConditieGoed
Algemeen in goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Tweede exloermond, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 5,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

George Jan Dispo (1922-1973) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  martins
Lid sinds 2015
366 verkochte items
Alle items (0)
43 cm
53 cm
30 cm
40 cm