Han van Meegeren - Ree met jong - Verkocht

Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!
Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!Han van Meegeren - Ree met jong kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Han van Meegeren (1889-1947)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Litho
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 28 x 20 cm (h x b)
Incl. lijst 30.5 x 22 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooie voorstelling van een ree met haar jong uit de jaren '20. Gesigneerd in de plaat. Gelijst achter glas in eenvoudig houten lijstje uit die tijd.


 Henricus Antonius van Meegeren (Deventer, 10 oktober 1889 – Amsterdam, 30 december 1947) was een Nederlands kunstschilder en kunstvervalser.  In zijn jonge jaren werd Van Meegeren alom geprezen. De kritiek sloeg echter na enkele jaren om. Zijn ambachtelijke kunstopvatting, in de voetsporen van de oude meesters, werd bestempeld als weinig origineel. De waardering nam verder af toen Van Meegeren portretten ging schilderen en stillevens die veel gereproduceerd werden. Ze verkochten uitstekend, maar critici en collega's van de Haagsche Kunstkring noemden het `lopendebandwerk'. Eén van zijn beroemde vervalsingen van Vermeer maakt nog steeds onderdeel uit van de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. 


Conditie
ConditieGoed
Het werk zit in de originele lijst  en heeft geen beschadigingen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Stavoren, in overleg af te halen, ook in amsterdam. parkeren voor de deur., Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 9,00
Naar België € 17,00
Naar Duitsland € 17,00
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Han van Meegeren (1889-1947) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  dedelft
Lid sinds 2017
131 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
22 cm
30.5 cm
20 cm
28 cm