Jacob Kuijper - Overijssel; gemeente Borne

Jacob Kuijper - Overijssel; gemeente Borne kopen? Bied vanaf 15!
Jacob Kuijper - Overijssel; gemeente Borne kopen? Bied vanaf 15!Jacob Kuijper - Overijssel; gemeente Borne kopen? Bied vanaf 15!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jacob Kuijper (1919-2007)
Type kunstwerk Cartografie
Jaartal 1867
Techniek Gravure
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Afmetingen 17.5 x 21 cm (h x b)
Passe-partout 30 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Deze Kaart is een oude kaart van de Gemeente Borne in de provincie Overijssel. De naam van de uitgever is Hugo Suringar en de maker onderaan de kaart verwijst naar J. Kuijper, wat de bekende Nederlandse cartograaf Johannes Kuijper is. Kuijper was bekend om zijn kaarten van Nederlandse gemeenten in de 19e eeuw, en veel van zijn werk werd gepubliceerd in de "Gemeente Atlas van Nederland" tussen 1865 en 1870.
Gezien de vermelding onderaan de kaart "Gegraveerd door J. Kuijper" en de datum "1867", kan deze kaart gedateerd worden rond dat jaar. De "Gemeente Atlas van Nederland" bevatte gedetailleerde kaarten van verschillende Nederlandse gemeenten en was een belangrijk naslagwerk in die tijd.
Dus, deze kaart is gemaakt in 1867 door J. Kuijper.
In pass partout: 40 x 30 cm
Kaart: 21 x 17,5 cm
Gaaf
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vianen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 25,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .