Karin Borghouts - Museum to scale

Karin Borghouts - Museum to scale kopen? Bied vanaf 120!
Karin Borghouts - Museum to scale kopen? Bied vanaf 120!Karin Borghouts - Museum to scale kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karin Borghouts (1959)
Type kunstwerk Fotografie
Jaartal 2013
Techniek Digitale Print
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 50 x 59 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Karin Borghouts (1959) is kunst- en documentair fotograaf. Zij fotografeert vooral plaatsen; architecturale ruimtes, interieurs, stadszichten, musea en gebouwen. Haar werk positioneert zich tussen fotografie en beeldende kunst en is rijk aan verwijzingen naar de schilderkunst. Karin Borghouts heeft meer dan 50 groeps- en solotentoonstellingen in binnen- en buitenland op haar actief. Haar sterk uitgekiende foto’s bevinden zich onder meer in de collecties van het Fotomuseum en het MAS in Antwerpen.



Dit werk van Karin Borghouts is een 3D-constructie of "puzzel" dat het effect van een 35mm lens simuleert. Het thema voor haar bijdrage aan exhibitie "Museum to Scale" is "tonen of niet tonen". 
Dit werk behoort tot een speciale editie van 75 reproducties op 1/7 schaal van de "Museum to Scale" exhibitie uit 2013.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Opwijk, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen België € 5,60
Naar Nederland € 15,20
Naar Duitsland € 15,20
Europese Unie € 31,60
Wereldwijd € 46,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .