Martin Sjardijn - Ana 2018

Martin Sjardijn - Ana 2018 kopen? Bied vanaf 50!
Martin Sjardijn - Ana 2018 kopen? Bied vanaf 50!Martin Sjardijn - Ana 2018 kopen? Bied vanaf 50!Martin Sjardijn - Ana 2018 kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Martin Sjardijn (1947)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 2018
Techniek Pen (Inkt)
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 30 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Unieke Modelstudies uit Frévent, Frankrijk: Een Exclusieve Collectie

Ontdek de intimiteit en expressie van mijn nieuwste collectie, gecreëerd tijdens een inspirerende periode in Frévent, Frankrijk. In deze serene omgeving heb ik mij toegelegd op het vastleggen van de menselijke vorm, waarbij ik live modelstudies heb gemaakt op klein formaat met inkt op papier. Elk werk is een unieke weerspiegeling van de spontaniteit en dynamiek die enkel door directe observatie tot stand komt.

Deze werken, nu geëxposeerd bij de Haagse Kunstenaarsvereniging en internationaal geliefd door verzamelaars, stralen een rauwe eerlijkheid uit. De inktlijnen zijn zowel gedurfd als verfijnd, de vormen zijn direct en suggestief, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om elke contour en schaduw te verkennen. De beperkte schaal van de werken versterkt hun intimiteit, terwijl ze een groots gevoel van beweging en leven uitstralen.

Nu beschikbaar voor verzamelaars en liefhebbers, is deze collectie niet alleen een weerslag van mijn tijd in Frévent, maar ook een uitnodiging om de essentie van het menselijk lichaam op een geheel nieuwe manier te ervaren. Grijp de kans om een stuk van deze unieke periode in handen te krijgen, waar elk werk een tijdloos getuigenis is van zowel mijn artistieke reis als de tijdloze schoonheid van het menselijk lichaam.

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .