Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. - Verkocht

Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!
Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!Pet van de Luijtgaarden - Foto op dibond , Olifant , Action Figure - 90 x 60 cm. kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pet van de Luijtgaarden (1975)
Type kunstwerk Fotografie
Periode 2000 t/m Heden
Techniek C-Print
Ingelijst Dibond
Afmetingen 90 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage Onbekend
  • Een grote foto van de Nederlandse / Utrechtse kunstenaar, fotograaf en verzamelaar Pet van de Luijtgaarden (1975). De foto is het resultaat van het combineren van zijn vele verzamelingen: een actiefiguurpop, aangekleed met kleding uit zijn poppenkledingverzameling.......
    -Gesigneerd op de achterkant en voorzien van de ateliersticker van de kunstenaar.
    -Afmeting: 90 x 60 x 1,5 cm.
    -Herkomst: Uit een inboedel.
    -Conditie: In redelijk goede staat met vlekjes, slijtplekjes aan de randen, een beschadiging in de rechterbenedenhoek (dibond is daar gebogen) en een slijtplek in de linkerbenedenhoek.
    Zie ook de foto’s.
    Kan zo aan de muur.

    Informatie over de kunstenaar:
    Pet (Patrick) van de Luijtgaarden (Tilburg, 30 juli 1975) is een Nederlandse kunstenaar, conceptueel kunstenaar, visueel artiest, fotograaf en verzamelaar.
    -Opleiding: Na zijn studies Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en master Informatierecht de UVA ging Pet van de Luitgaarden fotografie studeren aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Als fotograaf werkte hij onder andere voor het tijdschrift Nieuwe Revu, Intermediair, Trouw en de Volkskrant.
    Pet van de Luijtgaarden had zijn eerste expositie in de Kunsthal in 2011. Het jaar daarop organiseerde hij “Gullivers Verzamelingen” in de Jaarbeurs Utrecht, een indoor kunstwerk van meer dan vijfduizend vierkante meter dat bestond uit meer dan een miljoen verzamelingen, waaronder een deel van de collectie van het Centraal Museum.
    Pet van de Luijtgaarden is naar eigen zeggen gefascineerd door de veelheid aan spullen die we om ons heen verzamelen. Als kind bezat hij al een pettenverzameling.
    In 2013 organiseerde hij ‘Ruilen met Robinson’, een ruilbeurs in de Jaarbeurs Utrecht met tienduizenden spullen die mensen konden komen ruilen. Van knuffels tot kunst, waarbij kledingstukken veruit het meest van eigenaar veranderden. Door de grote berg kleding die achterbleef ontstond het plan om een expositie met kleding te organiseren. Dit werd de Cirkel van Kleding. De Cirkel van Kleding werd in 2014 tentoongesteld in het Kröller-Müller Museum. Meer dan tweehonderd ontwerpers, van 13 tot 73 jaar en verspreid over heel Nederland, hebben eraan meegewerkt……
    Voor meer informatie over deze bijzondere kunstenaar: www.hotstar.nl of www.petsmarktplaats.nl

    Afhandeling:
    -De foto kan afgehaald worden in Amsterdam. Ophalen heeft onze voorkeur.
    -De foto kan binnen Nederland aangetekend verzonden worden via PostNL.
    -De foto kan naar België, Duitsland en Frankrijk verzonden worden via GLS.

    Verzendkosten:
    -Binnen Nederland: 15,00 euro.
    -Naar België, Duitsland, Frankrijk, Italië: 20,00 euro.

    Vragen? Stuur even een mailtje.
    Kijk ook eens bij onze andere veilingaanbiedingen.

Conditie
ConditieRedelijk
  • In redelijk goede staat met vlekjes, slijtplekjes aan de randen, een beschadiging in de rechterbenedenhoek (dibond is daar gebogen) en een slijtplek in de linkerbenedenhoek.
    Zie ook de foto’s.
    Kan zo aan de muur.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Pet van de Luijtgaarden (1975) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  kunst_ikhebje
Lid sinds 2013
3213 verkochte items
Alle items van deze verkoper (30)
60 cm
90 cm