Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A

Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!
Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!Pieter Adriaensz Kocks - Schotel van De Griekse A kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Adriaensz Kocks (-1703)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Jaartal 1722
Afmetingen 18.5 x 18.5 x 2 cm (h x b x d)
Gewicht 250 gram
Gemerkt Handgesigneerd
Aardewerk schotel van de plateelbakkerij De Grieksche A.
Deze fabriek specialiseerde zich in het maken van delicate blauw-witte faience in de stijl van het porselein gemaakt in China tijdens de Kangxi-periode (1662-1722) en de overgangsstijl (1620-1644). De decoraties van de chinoiserie en het ontwerp van de objecten waren van zo'n fijne kwaliteit dat ze zelfs "porselein" werden genoemd.
Deze schotel is gemaakt in de periode 1701 tot 1722 toen de fabriek eerst onder leiding stond van Pieter Adrieansz Kocks ( Kocx ) tot zijn dood in 1703 en daarna onder de leiding van zijn vrouw Johanna van der Heul. Tot de verkoop van de fabriek in 17 22 hield zij het merkteken in ere.
De schotel heeft1 kleine schip aan de voorkant, meerdere chips aan de achterkant. Zie de foto's.
https://delftsaardewerk.nl/merk/apk
Conditie
ConditieGoed
Deze schotel verkeert, ondanks de beschadigingen, voor een aardewerk schotel in een goede conditie.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veldhoven, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 9,20
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Pieter Adriaensz Kocks (-1703) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze designer (1)

Geplaatst door  Petrus123
Lid sinds 2013
524 verkochte items
Alle items (29)
1722
18.5
18.5
2