Ruurd Hallema - Brons sculptuur T - Verkocht

Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!
Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ruurd Hallema (1954)
Type kunstwerk Beeld / Object
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Brons
Afmetingen 24 x 7 x 0 cm (h x b x d)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Mooie sculptuur met op de voet een unieke goudkleurige T. Onderaan gesigneerd met een zegel  van Ruurd Hallema.



Ruurd Hallema is één van Nederlands bekendste autonome beeldhouwers. Hij zit al meer dan 30 jaar in het vak en zijn beelden zijn in heel Europa te vinden.

Behalve ons Koningshuis hebben veel prominenten over de gehele wereld werk van zijn hand in collectie. Zijn werk is onder meer te bewonderen in zijn galeries op de Prinsengracht in Amsterdam en in Borne (Twente).

Als voornaamste inspiratiebron gelden Vrouwen en de thema’s Vliegen, Vrijheid en Dynamiek. Naast beeldhouwer is Ruurd tevens Ambassadeur van Creative Cities Amsterdam Area van de stad Amsterdam en gastdocent aan diverse hogescholen.

“Ik ben een enorm gepassioneerd mens, passie voor vrouwen, voor vormgeven maar ook voor het ambachtelijke deel van mijn werk. Het werk dat ik heb kan ik ook alleen maar goed doen door hard te werken, door gehoor te geven aan je ‘Passionata'”.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,50
Naar België € 13,50
Naar Duitsland € 13,50
Europese Unie € 13,50
Wereldwijd € 22,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ruurd Hallema (1954) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Suul020
Lid sinds 2022
33 verkochte items
Alle items (6)