Ton Schulten - Wildbloei / Ball games

Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!
Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!Ton Schulten - Wildbloei / Ball games kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ton Schulten (1938)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1990
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 120 x 90 cm (h x b)
Incl. lijst 122 x 92 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ton Schulten (Ootmarsum 1938)
Wildbloei / Ball Games, is gesigneerd rechtsonder.
Dit werk van Ton Schulten komt uit 1990, en is genummerd op de achterzijde 44.
acrylverf op doek. 

Vroeger, en ook nu weer maakt (e) Ton Schulten prachtige bloemwerken. De kleuren spatten er vanaf en komen je tegemoet. Wat een eyecatcher in je interieur is zo'n schilderij. De lijst die er omheen zit is nog origineel.

Conditie is uitstekend, er zit een piepkleine beschadiging op het doek, amper zichtbaar maar zie de laatste foto.


Schulten's werk staat bekend om zijn felle kleuren en geometrische vormen die de essentie van het landschap vastleggen. Zijn kunstwerken gaan verder dan realistische weergaven en roepen emotie en herinnering op. Zijn schilderijen lijken bijna te pulseren met levendigheid, waardoor kijkers een gevoel van vreugde en vitaliteit ervaren.
Gedurende zijn carrière heeft Schulten zich geconcentreerd op het vangen van het karakter van het Twentse landschap, waar hij woont en werkt. Zijn werk weerspiegelt de seizoenen, de kleuren en de gevoelens die worden opgeroepen door de natuurlijke omgeving. Deze authentieke benadering heeft hem een trouwe aanhang opgeleverd en zijn kunstwerken zijn gewild bij kunstverzamelaars over de hele wereld.

Het werk kan worden opgehaald in Borne, Overijssel, of in Den Haag, Zuid Holland. Dit kan uitsluitend op afspraak. Het werk moet worden opgehaald vanwege de grootte. Dit kan ook door een koerier. Binnen een straal van 150 km wil ik het ook nog wel tegen een redelijke vergoeding bezorgen.
Conditie
ConditieGoed
De conditie is uitstekend, Een piepkleine beschadiging die amper zichtbaar is, zie laatste foto.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Borne, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ton Schulten (1938) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (14)

Geplaatst door  Bart01
Lid sinds 2022
10 verkochte items
Alle items van deze verkoper (7)
92 cm
122 cm
90 cm
120 cm