Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier !

Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!
Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!Corneille - 1998 - Le chat jaune - Met Stempel op de Achterkant van Corneille's Atelier ! kopen? Bied vanaf 349!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1998
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 45 x 57 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Kunstenaarsexemplaar met stempel Atelier Corneille op de achterzijde. 

Originele zeefdruk van de schilder Guillaume Corneille (1922-2010), geboren in Luik uit Nederlandse ouders, stichtend lid van de Cobra-beweging, met Karel Appel, Dotremont, Constant, Asger Jorn, Joseph Noiret, daarna Lucebert, Jacques Doucet of Alechinsky.

Totale afmetingen: 57 x 45 cm - 1998 - Gesigneerd en gedateerd in grafiet onderaan door de hand van de kunstenaar.
                                                                   
Beschrijving:
"Le Chat Jaune" (De Gele Kat) is een sprankelende lithografie van Corneille uit 1998. De gele kat, een terugkerend motief in zijn werk, staat symbool voor onafhankelijkheid en mysterie, en wordt in dit kunstwerk op speelse en fantasierijke wijze afgebeeld.

Kleuren en Compositie:
De felle tinten geel, rood, blauw en groen stralen energie en vitaliteit uit. De centrale kat, omgeven door abstracte vormen die bloemen en vogels oproepen, maakt het kunstwerk dynamisch en levendig, typerend voor Corneille's unieke stijl.

Stijl en Techniek:
Als lithografie is "Le Chat Jaune" gemaakt door een afbeelding op steen of metaal te tekenen en chemisch te behandelen, waardoor meerdere afdrukken mogelijk zijn. Dit maakt Corneille’s kunst toegankelijk voor een breder publiek.

Symboliek:
De gele kat staat voor vrijheid en creativiteit. Samen met de kleurrijke, speelse elementen creëert dit een fantasierijke, droomachtige wereld.

Een Betoverende Aanwinst:
"Le Chat Jaune" brengt kleur, energie en een vleugje magie in uw huis. Dit kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar prikkelt ook de verbeelding. Voeg dit unieke stuk toe aan uw collectie en geniet dagelijks van de speelse vitaliteit die het uitstraalt. Wacht niet langer en laat u betoveren door Corneille’s meesterwerk.

(0032)
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Rotterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 30,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 65,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .