Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden - Verkocht

Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!
Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!Faiencerie de Gien - Artisjokschaal met zes bijpassende borden kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Faiencerie de Gien (1821)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 1945 t/m 1999
Afmetingen 2 x 23.5 x 23.5 cm (h x b x d)
Gewicht 560 gram
Gemerkt Gemerkt/Merksticker
Een werkelijk schitterende set van zes borden en een rechthoekige schaal om artisjokken te serveren. De schaal heeft zes compartimenten voor artisjokken. Het bord heeft in het midden één compartiment, een glad vak voor de boter of vinaigrette en het grotere vak is voor de blaadjes van de artisjok. Prachtig Majolica versierd met bloemen en acanthus-achtige bladeren.
De kleur is een warm, diep okergeel en het keramiek is sterk geglazuurd met een fraaie glans.
Op de onderzijde van borden en schaal het merk Gien, France.
Deze borden en schaal werden geproduceerd in de jaren 70/80 en het is echt bijzonder een complete set in zo'n uitstekende staat aan te treffen. 
Ik vond geen beschadigingen, chips of krassen.
De schaal is 37 cm. lang, 24 cm. breed en 2 cm. hoog. Het geheel vormt een zwaar pakket van ca. 4640 gram totaal. De voorkeur gaat dan ook uit naar ophalen, maar verzenden kan eventueel ook. Het geheel zal met zorg en veilig worden verpakt.
Conditie
ConditieZeer Goed
De set lijkt niet of nauwelijks gebruikt.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 12,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Faiencerie de Gien (1821) 

Frans Frans

Geplaatst door  Wessel55
Lid sinds 2023
48 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
23.5
2
23.5