Frans Nols - Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) - Verkocht

Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Laatste keer: Frans Nols - Storm, olieverf op paneel (ingelijst, zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frans Nols (1921-1972)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944

LET OP! Laatste keer dat dit werk hier wordt aangeboden. Het moet weg want het is te groot voor mijn eigen huis daarom nu voor een absolute bodemprijs!

 

Prachtig, groot, werk van de bijna vergeten “Amsterdamse Limburger” Frans Nols. Olieverf op paneel, gesigneerd en gedateerd (‘56), in eenvoudige houten lijst. Werk is in redelijk goede conditie, wel hier en daar wat krasjes die niettemin goed te restaureren zijn. Dit is denk ik een werk dat niet zou misstaan in een Limburgs museum of ander openbaar gebouw.

 

Afmetingen: 132cm x 106cm (incl. lijst), 130cm x 104cm (paneel)

 

Bij eventuele aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen vanwege de grootte en het gewicht van het werk. Bezorgen rondom Amsterdam is eventueel mogelijk in overleg.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .