Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen...

Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!
Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!Marijn te Kolsté - Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen... kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marijn te Kolsté (1956)
Type kunstwerk Beeld / Object
Jaartal 1994
Techniek Overig
Stijl Modern
Afmetingen 30 x 39 x 5 cm (h x b x d)
Gewicht 1500 gram
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 14/125
Interessant object van Marij Te Kolste in samenwerking met Noor van Os. Beide kunstenaars hebben het werk verso gesigneerd. Het betreft object bestaande uit een gedicht op een boek (achter glasplaat) bevestigd op paneel.


Taal, woorden zijn als een vlucht ganzen...

Marijn te Kolsté (̆17 juni 1956) is een Nederlands beeldend kunstenares werkzaam in de Utrechtse gemeente Houten. Ze heeft haar atelier bij het huis Wickenburgh in 't Goy.
Te Kolsté behaalde in 1980 haar bachelor in beeldende kunsten aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zij specialiseert zich voornamelijk in landschapskunst en figuurvoorstellingen.
Conditie
ConditieGoed
Het kunstwerk is in goede staat met enkele kleine onopvallende gebruikssporen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den bosch, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,50
Naar België € 40,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 120,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Marijn te Kolsté (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  LaVida
Lid sinds 2019
116 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
39
30
5