Roel Herfst - Valori Plastici - Verkocht

Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!
Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!Roel Herfst - Valori Plastici kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roel Herfst (1940)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1985
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 55 x 110 cm (h x b)
Incl. lijst 55 x 110 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Mooi werk uit 1985 van de kunstenaar Roel Herfst (1940-) 
Olieverf op doek in een brede houten lijst van 70x125cm. 

Het vooral met retro bruintinten beschilderde doek heeft een afmeting van 110x55cm. 
De titel is Valori Plastici 
Gesigneerd r.o. Herfst 85. 

Roel Herfst is geboren in 1940 in Rotterdam, waar hij van 1956 tot 1962 de kweekschool bezocht. Daar werd hij enthousiast gemaakt voor beeldende kunst en in 1963 volgde hij dan ook de opleiding voor de lagere akte tekenen aan de koninklijke academie voor beeldende kunsten in Den Haag. Van 1965 tot 1970 studeerde hij aan de academie voor beeldende vorming in Tilburg. Roel tekende voor 1980 veel woestijnen, daarna werden het Griekse zeeën, Griekse kerken en varianten op ikonen en hommages aan de Spaanse schilder Zurbaran. 

Gelieve op te halen i.v.m. afmetingen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vught, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Roel Herfst (1940) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  vandersluijs
Lid sinds 2024
23 verkochte items
Alle items van deze verkoper (11)
110 cm
55 cm
110 cm
55 cm