Veronica Molenkamp - DUINWANDELING

Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!
Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!Veronica Molenkamp - DUINWANDELING kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Veronica Molenkamp (1952)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2008
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 90 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Olieverf schilderij uit 2008 op 4 cm. dik doek gespannen op spieraamsysteem, aan alle zijde mooi doorgewerkt. 
 Veronica is de oudste dochter uit het kunstenaarsgezin Molenkamp. Zij studeerde pedagogiek en later studies in zijde schilderen en textieldesign. Het schilderen bleek op haar lijf geschreven en zo trad zij in de voetsporen van haar vader en kunstschilder Nico Molenkamp. (1920-1998). Haar olieverf doeken zijn vooral geïnspireerd door de vele wandelingen langs de zee en in de duinen. Ze probeert indrukken al schilderend te vangen in kleur en lijn en te herscheppen in lyrische composities. Zo wil Veronica haar vreugde die ze beleeft aan de natuur en aan het schilderen overbrengen op het doek.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nijmegen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Veronica Molenkamp (1952) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  SummerArt
Lid sinds 2018
9 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
80 cm
90 cm