Wim Vellekoop - Untitled

Wim Vellekoop - Untitled kopen? Bied vanaf 40!
Wim Vellekoop - Untitled kopen? Bied vanaf 40!Wim Vellekoop - Untitled kopen? Bied vanaf 40!Wim Vellekoop - Untitled kopen? Bied vanaf 40!Wim Vellekoop - Untitled kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim Vellekoop (1936)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 2000 t/m Heden
Techniek Gemengde Techniek
Drager Papier
Stijl Abstract
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 44 x 55 cm (h x b)
Incl. lijst 60 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Wim Vellekoop is opgeleid aan de Kunstnijverheidsschool in Amsterdam (de voorloper van de Rietveld Academie) door onder meer Prof. Charles Roelofs. Hierna was hij meer dan 35 jaar als leraar tekenen verbonden aan de Bouman Academie te Amsterdam. Wim vestigde zijn naam in de zeventiger jaren met indrukwekkende materieschilderijen die binnen en buiten de Haarlemse regio werden geëxposeerd. De vele recensies over zijn werk gedurende de afgelopen jaren bevatten een aantal kernwoorden, omschrijvingen die steeds weer terugkomen: dynamisch, beweging, ritme, swing, expressionistisch, krachtig, spanningsveld en abstract. Abstract is zijn werk zeker te noemen, titels geeft Wim dan ook niet aan z’n werk. Want licht hij toe: de kijker kan er zelf zijn fantasie op los laten! Een echte abstract-expressionist noemt Wim zichzelf, daarbij baseert hij zich bewust op de ideeën van de kunsthistoricus Greenberg: abstracte expressieve beeldtaal en emotioneel geladen verfbehandeling. Emotie in kleur zoals hij z’n werk zelf omschrijft.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heemstede, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .