Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk

Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!
Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!Christiaan Paul Damste - Moyland - Gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Christiaan Paul Damste (1944)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 40 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage II 250/390
Christiaan Paul Damsté (Arnhem 1944). R.o. gesigneerd en l.o. genummerd II 250/390.


Zeefdruk in goede staat, heeft klein scheurtje maar valt weg achter passe partout.

Damsté studeerde van 1962 tot 1970 achtereenvolgens aan de Academie voor Beeldende Kunsten van Arnhem, de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten van 's-Hertogenbosch en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Gent. Hij doceerde van 1972 tot 2005 aan de kunstacademies van Den Haag, Arnhem en Amersfoort. Hij was in 1987 en 1989 gastdocent aan de Staatliche Kunstakademie in Düsseldorf. Hij leeft en werkt in Arnhem.

Kennis maken met het werk van Damsté is overdonderd worden. Met ontelbare etsen, litho’s en zeefdrukken, vele sculpturen en objecten, met talloze tekeningen, aquarellen en schilderijen kent zijn oeuvre vele verschijnings- vormen.

Kenmerkend in al zijn werk is de vaak strenge rangschikking van beeldelementen en het gebruik van uiteenlopende materialen. Ordening en ritmiek. Ritmiek ontstaat door afwisseling van gedefinieerde volumes en de contouren zorgen voor een ruimtelijke tekening.

Damsté woont en werkt in Arnhem. Zijn werk is opgenomen in diverse collecties waaronder: Stedelijk Museum voor Actuele Kunst in Gent, het Frans Masereel Centrum in Kasterlee en Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Verder heeft hij docent- schappen gegeven aan o.a. De Vrije Academie, Den Haag, Staatliche Kunst- akademie, Dusseldorf en Academie voor Beeldende Kunsten Arnhem.

Wordt goed verpakt en snel verstuurd.




Conditie
ConditieGoed
Zeefdruk in goede staat, heeft klein scheurtje maar valt weg achter passe partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Esch, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .