Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie

Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!
Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!Jan Schouten - Paarden en casa di Vetie kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Schouten (1906-1987)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Abstract
Onderwerp Architectuur
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 20 x 33 cm (h x b)
Incl. lijst 60 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 12/30

Deze set van twee bijzondere zeefdrukken van Jan Schouten biedt een unieke kans voor verzamelaars om een zeldzaam stukje hedendaagse kunst te bemachtigen. Beide werken zijn professioneel ingelijst met een metalen lijst en voorzien van een passe-partout. Ze hebben een totale afmeting van 50 cm breed en 60 cm hoog, waarbij de zeefdrukken zelf een afmeting van 20 cm hoog en 33 cm breed hebben. Hoewel één van de zeefdrukken zijn glas mist, verkeren beide kunstwerken zelf in uitstekende staat.


De eerste zeefdruk, getiteld *Dieren*, toont wilde paarden in een dromerige, abstracte compositie. De paarden, afgebeeld in paarse tinten, lijken zich in een race te bevinden, met op de achtergrond oude architectuur die een gevoel van tijdloosheid en mystiek toevoegt. De paardenhoofden zijn met grote precisie en detail weergegeven, wat de dynamiek en levendigheid van de scène versterkt. Dit werk is genummerd 12/30, wat het tot een zeldzaam en waardevol stuk maakt.

Het tweede werk toont een intrigerende overgang van een paleiskamer naar een modern, minimalistisch interieur. Het kleurgebruik, dat varieert van licht tot donker groen, creëert een rustige en elegante sfeer. Ook dit werk is genummerd 12/30 en draagt de handtekening van de kunstenaar, wat de authenticiteit en exclusiviteit van het stuk bevestigt.

Jan Schouten staat bekend om zijn vermogen om historische en moderne elementen op subtiele wijze te combineren in zijn werk. Zijn zeefdrukken worden geprezen om hun gedetailleerde composities en verfijnde kleurgebruik. Schouten heeft zich gevestigd als een gerespecteerde kunstenaar in de Nederlandse kunstscene en zijn werken zijn geliefd bij zowel verzamelaars als kunstliefhebbers.

Wij zorgen ervoor dat deze werken zorgvuldig worden verpakt en verzekerd worden verzonden. Er is ook de mogelijkheid om de zeefdrukken persoonlijk op te halen in Amsterdam, mocht dat uw voorkeur hebben. Dit is een uitgelezen kans om twee unieke stukken van Jan Schouten aan uw collectie toe te voegen.
Conditie
ConditieGoed
Zo als in de tekst vermeld de stukken en lijst zijn in goede staat met zeer lichte gebruik sporen niks noemenswaardig. Alleen bij 1 lijst mist 1 glas 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 30,00
Naar Duitsland € 30,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 65,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .