Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. - Verkocht

Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!
Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!Wiebe A. van der Zee - Zeefdruk, koeien in de wei. kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wiebe A. van der Zee (1953)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1998
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 18 x 31 cm (h x b)
Incl. lijst 31 x 43 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 39/100


Wiebe groeit tot zijn 7e jaar op in Sneek, daar bezoekt hij de Eben Haêzer school. Lego is zijn favoriete speelgoed en buiten speelt hij graag voetbal op het trapveldje voor het ouderlijk huis aan de Harmen Sytstrastraat 17.
Na een half jaar in Harderwijk gewoond te hebben, verhuist het gezin naar Leeuwarden, waar Wiebe de lagere school afmaakt. Hij vindt tekenen een leuke bezigheid.

Op de Tjerk Walles Mavo valt Wiebe al snel op door zijn creatieve geest. Zijn tekeningen en schilderijen mogen op de gang van de school geëxposeerd worden. Zijn favoriete leraar is de heer Sol, leraar handvaardigheid.
Als schilder van landschappen kwam Wiebe regelmatig koeien tegen die het uitzicht wegnamen van zijn onderwerp. Op een vakantie in Gorsel ontdekte Wiebe de kracht van de koeien. Als jongetje was Wiebe al gefascineerd door deze imposante dieren, dat was een goed uitgangspunt. Bij ome Auke stond hij achter de koeien in de warme stal, zo herinnerde Wiebe zich weer. Een stel herkauwende rode koeien worden in Aquarel geschilderd. Het zal rond 1986 geweest zijn dat Wiebe de koeien herontdekte.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,95
Naar België € 14,00
Naar Duitsland € 16,00
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Wiebe A. van der Zee (1953) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  duif
Lid sinds 2018
1926 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
43 cm
31 cm
31 cm
18 cm